Business Event feest voor bedrijfsleven

30 september 2009 om 00:00 Nieuws

De gemeente Ede werkt daar volgens hem hard aan. ,,Voor de detailhandel, voor kleine zelfstandige én voor het nationale en internationale bedrijfsleven. Niet voor niets ontwikkelen we nieuwe bedrijventerreinen. Het Business Event draag ik om die reden een warm hart toe. Dit podium voor Edese ondernemers die zich weten te onderscheiden door bijvoorbeeld expansie, innovatie, of duurzaamheid is goed voor de onderlinge betrokkenheid tussen alle ondernemers, van kleine zelfstandige tot groot bedrijf,” zegt Van der Knaap over de vijfde editie van het Business Event, die op 26 oktober wordt gehouden in de Reehorst.

Ondernemers hebben ideeën, visie en missie EDE - ,,Ondernemers hebben veel nodig. Ideeën, plannen, een visie, een missie. En natuurlijk een gezond ondernemersklimaat. Een plek waar investeringen en ondernemerschap volop kansen krijgen.” Woorden van Edes burgemeester Cees van der Knaap over het Edese bedrijfsleven.

Ede telt 6000 gedreven ondernemers die werk bieden aan vele tienduizenden gemotiveerde werknemers, stelt wethouder economie Roel Kremers. ,,Die doen meestal gewoon hun werk en dat doen ze prima. Maar soms mag je de buitenwereld ook wel eens laten zien hoe goed je bent. Het Business Event is zo’n gelegenheid. Een gelegenheid om aan iedereen te laten zien hoe goed het ondernemersklimaat in Ede is. En hoe goed de ondernemers in Ede zijn. Want daar mogen met z’n allen trots op zijn.”

Volgens Rudy Roels van het Edese Bedrijven Contact (EBC) is het Business Event een schitterend feest voor de ondernemers. ,,Dan komt het ondernemerschap een keer in de belangstelling. En dan in positieve zin. Ondernemers zitten in een groep, die wat minder aandacht krijgt. Met de crisis nu komt het er wel op aan of ondernemers het redden.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie