Nieuwe winkel in kinderkleding in Ede

30 september 2009 om 00:00 Nieuws

De webwinkel van D.A.R.E Kidswear (www.darekidswear.com) heeft inmiddels een internationale klantenkring opgebouwd. Dit daverende succes leidde ertoe dat zij tevens actief werden als agent en distributeur voor verscheidene kledingmerken, en zodoende openden ze recentelijk een showroom in Ede. Maar daar houdt de ondernemersspirit van het tweetal nog niet op.

EDE - Het jonge Barneveldse ondernemersechtpaar, Alex van Beek en Dagmar van Beek-Van Rheenen begon twee jaar geleden met een webwinkel in speciale kinderkleding.

Het idee ontstond om een echte winkel te openen in het centrum van Ede. Donderdag 1 oktober gaat het winkelpand aan de Grotestraat 95 open. ,,Het is een open en kleurrijke winkel, de huidige pui verdwijnt en maakt plaats voor veel glas. Onze droom wordt hiermee werkelijkheid.” D.A.R.E Kidswear verkoopt uitsluitend kleding en aanverwante accessoires van gerenommeerde merken als Diesel, Koin, Gsus, Miss Sixty, Pepe Jeans, Beets, Kunstboer, Rockefella, Danefae, Mingface, Hound enTakkoda. Deze lijn wordt ook voortgezet in de winkel in Ede. “

De officiële opening is gepland op zaterdag 3 oktober. ,,Die zaterdag hebben we een aantal leuke acties. Zo delen we uniek genummerde flyers uit waarmee het publiek kans maakt op gratis af te halen cadeaus. Als speciale actie geldt dat bij aankoop van een jeans, een gratis t-shirt tot een waarde van € 26,95 mag worden uitgezocht. Iedereen die komt kopen bij D.A.R.E Kidswear maakt kans op een professionele fotosessie voor de winkel,” verklappen de Barneveldse ondernemers.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie