Zure nederlaag voor zaalkorfballers Reehorst’45

23 november 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Met 13-12 werd Reehorst'45 verslagen door SKV. De Edenaren begonnen goed, maar wisten er geen twee punten uit te halen.

Trainer Robin Grotendorst achtte zijn ploeg niet kansloos maar had zo’n voorsprong niet verwacht. De eerste helft speelde de Edese ploeg, met name door goed verdedigend spel, uit met 5-8. Na rust hielden de Reehorsters hun gedrevenheid vol en bouwden het gat uit tot 6-11.

Toen werd Martijn Werkman lelijk geraakt door zijn tegenstander en moest met een gebroken neus rechtstreeks naar het ziekenhuis. Dit was eveneens een breekpunt in de wedstrijd. De bezoekers wisten niet wat ze aan moesten met hun voorsprong en gingen er onhandig mee om. De score viel compleet stil, terwijl het geroutineerde SKV doorging. De Wageningse ploeg hield de punten in eigen huis.

Ondanks de verschrikkelijk zure eindfase zegt Grotendorst vooruitgang gezien te hebben: ,,Dit is de beste wedstrijd die we tot nu toe gespeeld hebben.”