Implantologiegroep Neder-Veluwe houdt open huis

Nieuws

EDE - Nooit meer een loszittend kunstgebit. Dat is wat met een kunstgebit op implantaten mogelijk is. En daarover gaat de open dag op zaterdag 12 december bij de zes praktijken van Implantologiegroep Neder-Veluwe. Belangstellenden kunnen binnenlopen om meer te weten te komen over een kunstgebit op implantaten. Er wordt een presentatie gehouden over implantaten, bezoekers krijgen persoonlijk advies en kunnen achter de schermen kijken. En natuurlijk volgen antwoorden op vragen als: Wat is een implantaat? Welke mogelijkheden zijn er voor mij? Wordt een implantaat vergoed?

Mensen met een slecht passend kunstgebit hebben vaak een zere mond, kunnen niet zonder pijn kauwen en voelen zich onzeker. Ze durven niet meer breeduit te lachen en te spreken. Een klikgebit, zoals een kunstgebit op implantaten ook wel genoemd wordt, is een duurzame oplossing die deze problemen vrijwel geheel oplost.

Goede pasvorm

Bij een 'gewoon' kunstgebit slinkt het bot van de kaakwal en ontstaat er speling tussen het gebit en de kaak, waardoor de prothese na verloop van tijd niet meer goed past. Bij een klikgebit op implantaten stopt het slinken van het bot waardoor de pasvorm van de prothese veel langer goed blijft. Bovendien zit de prothese muurvast op de implantaten. Mensen denken vaak dat het aanbrengen van implantaten een grote operatie is, dat het te duur is en dat het niet wordt vergoed. Dit is een misverstand dat de zes praktijken deze dag uit de weg willen ruimen.

Zaterdag 12 december kunnen belangstellenden tussen 9.30 en 13.00 uur terecht bij één van de zes implantologie praktijken in Bennekom, twee locaties in Ede, Rhenen, Veenendaal en Wageningen. De praktijken van de Implantologie Groep Neder-Veluwe verzorgen al twintig jaar tandheelkundige implantologie met in elke praktijk een zeer ervaren tandarts-implantoloog.

Informatie over de deelnemende praktijken is te vinden op www.natuurlijk-aantrekkelijk.nl of www.mondzorgvallei.nl. Bel voor meer informatie met 0317-418017.

advertentie