Nostalgische slaapkamer bij Groencentrum De Bruine Meren

16 december 2009 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Wie een bezoek brengt aan Groencentrum De Bruine Meren ontdekt in de kas een nieuwe afdeling. Sinds enige tijd kan men er namelijk ook terecht voor een slaapkamerinterieur in een nostalgische sfeer. Een bedstede, slaapbank en een aantal fotografische afbeeldingen staan tentoongesteld.

,,Het idee is spontaan geboren", zegt Marieke Bouwheer. Haar man Henri heeft een bouwbedrijf en kan de ideeën van zijn vrouw in de praktijk tot uiting brengen. Deze ideeën bestaan onder meer uit het vervaardigen van een bedstede compleet met kastruimte, lades en indien gewenst voorzien van een bureau.

Tekening

,,Heeft men een ruimte die nog niet is benut dan kan men daar op maat door ons een slaapkamer naar eigen idee in laten maken. Onze specialiteit is het vervaardigen van een slaapkamer voor twee personen. Heeft men zelf geen idee hoe men het zou willen hebben dan maken wij een ontwerp dat wij ter goedkeuring aan de klant voorleggen. Heeft een klant wensen over de kosten dan passen wij daar een ontwerp op aan. Vooraf krijgt de klant ook een tekening met een bijgaande offerte. Als het plan en offerte zijn goedgekeurd wordt de opdracht in overleg uitgevoerd. Binnen het Groencentrum vond ik een plaats voor een mooie uitstraling om het een nostalgische sfeer mee te geven", aldus Marieke.

,,Wij leveren niet alleen maatwerk betreffende een bedstede maar, indien mogelijk, verzorgen wij alle soorten maatwerk naar wens. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Betreft het een lade dan wordt deze uitgerust met kwaliteit geleiders die tegen een stootje kunnen en een lange levensduur hebben. Naast een nostalgische uiting maken we ook een stoere jongenskamer met een strak uiterlijk. Naar behoefte maken we een bedstede van steigerhout die is bewerkt voor een fraaie uitstraling. Het ligt dan ook in de bedoeling de showroom uit te breiden met verschillende mogelijkheden hoe het zou kunnen worden."

Niets onmogelijk

,,Een klant denkt misschien wel eens 'dit is bij ons niet mogelijk', maar bij ons is niets onmogelijk. Wij kunnen alles maken vanwege maatwerk. Bij een aankoop van een bedstede geven wij, indien gewenst, gratis een interieuradvies voor een slaapkamer. Bij het aanleggen van een slaapkamer houden we ook rekening met de toekomst door een aansluiting voor een computer en de mogelijkheid er verlichting in aan te brengen. Indien mogelijk leveren wij ook een compleet bouwpakket voor de handige doe-het-zelver. Wil men de werkzaamheden door ons begeleiden dan maken we een afspraak betreffende de uitvoering. Op onze website staan tal van ideeën over uitvoeringen. Wij leveren dus een sfeervolle nostalgische slaapkamer samen met de klant", besluit Marieke.

Groencentrum De Bruine Meren

Apeldoornseweg 93 Otterlo

Tel. 0318591468

www.debruinemeren.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie