,,Belevingsvolle Kerst'' bij De Reehorst

28 december 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - De Reehorst timmert de laatste tijd aan de weg. Een nieuwe stijl, nieuwe inrichting en nieuwe events zoals XL-party’s. Ook bij bestaande evenementen, zoals Kerst, vindt De Reehorst zich onderscheidend. ,,Onze gasten willen we niet alleen op heerlijke kerstbuffetten trakteren, ook willen wij hen verblijden met bijzonder veel sfeer en beleving. Helemaal in lijn met onze nieuwe koers'', aldus Corine Stramrood Marketing en Sales Manager.

De gezellige Wintertuin was de afgelopen dagen met een prachtig glazen dak speciaal voor de kerstbrunch en -diner omgetoverd in een sfeervol Venetiaans plaza. Onder begeleiding van livemuziek genoot jong en oud van heerlijke lekkernijen. Uitgebreide buffetten met ‘live cooking’, warme en koude gerechten, verrassende smaken en zelfs een chocoladefontein zorgden ervoor dat er voor ieder wat wils was.

,,Dat was smakelijk genieten en bijkletsen aan een mooi gedekte tafel. En de kinderen hoefden zich niet te vervelen. Voor hen was er een echt kindercircus waar zij hun ogen uitkeken. Iedereen kon zelf oefenen met éénwielers, goochelen, borden draaien en nog veel meer. En natuurlijk was er een speciaal kinderbuffet met alles wat zij het lekkerst vinden'', aldus Stamrood.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie