Bouw appartementen Julianastaete begonnen

28 december 2009 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Bouwbedrijf Zegers is begonnen met de bouw van 18 grote appartementen in het plan Julianastaete te Lunteren. De appartementen verrijzen op de kruising van de Postweg en Julianastraat in het centrum van Lunteren. De oude bebouwing is recentelijk gesloopt en de nieuwbouw is begonnen.

De opleverering van het complex wordt in het eerste kwartaal van 2011 voorzien. Op dat moment zal ook de toegang naar de nieuwe school De Bron worden afgerond. Hiermee komt er een afsluiting van het project, nieuwbouw scholen en woningbouw, die door de schoolvereniging en Zegers in 2006 is ingezet.

,,De te realiseren appartementen kennen een ultiem wooncomfort.'' De ruime appartementen hebben een oppervlakte tussen de 100 en de 140 m2 en een penthouse van 240 m2. Het geheel bestaat uit drie gebouwen, waarvan er twee geschakeld zijn. Alle woningen hebben een mooi privé-buiten op het zuiden en een groot balkon of terras tot wel 25 m2. Het complex is in zijn geheel onderkelderd voor de bergingen en de parkeergelegenheid.

Met diverse winkels en maatschappelijke voorzieningen om de hoek is de ligging tevens comfortabel te noemen. De architectuur is geïnspireerd door het dorpse karakter en de traditionele bouw in de omgeving. Door de toepassing van veel glas heeft het project tegelijkertijd een heel moderne, lichte uitstraling.

Van de 18 appartementen zijn er nog 3 beschikbaar. Info: www.woneninlunteren.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie