Sanders nog twee seizoenen trainer FC Jeugd

30 december 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Hoofdtrainer Henk Sanders heeft zijn contract bij voetbalclub FC Jeugd verlengd. De hoofdtrainer is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Edese vijfdeklasser. Sanders is de eerste 'Nederlandse' trainer sinds de oprichting in 1990 en tekende liefst voor twee jaar bij.

door Boy Imminck

,,Er is heel wat te doen bij FC Jeugd. In de tijd dat ik hier werk heb ik gemerkt dat het een leuke club met fantastische mensen is", zegt Sanders. De trainer ziet naar eigen zeggen veel mogelijkheden voor een vruchtbare periode bij de jongste voetbalclub van Ede. ,,Als ik kijk naar de spelersgroep dan zie ik dat er veel meer uit te halen valt. Dat lukt niet binnen een seizoen. De club heeft een aantal dingen uitgesproken met het oog op de toekomst die me zeer aanstaan. Normaal gesproken teken ik een contract voor maximaal één seizoen, nu heb ik er zo´n goed gevoel bij dat ik voor twee heb gekozen", aldus Sanders.

De aankomende jaren is Sanders dus het gezicht van een club die omhoog wil. ,,Wellicht met wat jongens er bij kunnen we in de subtop van de vierde klasse meedraaien. Er moet een piekmoment komen, kunnen we dat bewerkstelligen dan is een plaats in de derde klasse misschien wel haalbare kaart. Ik heb een bijzonder goed gevoel."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie