Praktijk voor natuurgeneeskunde

30 december 2009 om 00:00 Nieuws

Ingrid Dekker (1967) is de afgelopen tien jaar is werkzaam geweest als algemeen manager binnen de zorg voor psoriasispatiënten, de kraamzorg en de thuiszorg. Ingrid studeerde aan de Nederlandse Politie Academie in Apeldoorn en zij was enkele jaren werkzaam als politieofficier in Den Haag. In 1995 maakte Ingrid een carrièreswitch van de politie naar de zorg. Zij volgde een HBO-opleiding tot paranormaal therapeut.

Energetische therapie voor iedereen BENNEKOM - Natuurgeneeskundig therapeut Ingrid Dekker begint vrijdag 1 januari haar praktijk in Bennekom. Zij doet dat aan de Langhoven 13 en specialiseert zich in energetische therapie voor volwassenen, pubers en kinderen met diverse klachten.

Energetische therapie is erop gericht om met een aantal behandelingen de energiehuishouding weer in balans te brengen. Negatieve energie wordt afgevoerd en positieve energie wordt toegevoegd. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd, waardoor klachten verminderen.

Voorafgaand aan de behandelingen vindt een intakegesprek plaats en wordt samen met de cliënt het behandelplan opgesteld. Een anamnese maakt deel uit van de intake. Daarna begint de behandeling. Die bestaat uit energieoverdracht door middel van de handen van Ingrid naar de cliënt. Ingrid voert negatieve energie af en geeft de cliënt er positieve energie voor in de plaats. De energiebalans wordt hersteld en het zelfgenezend vermogen komt weer op peil. Hierdoor verminderen klachten.

De behandelingen worden gegeven bij klachten van uiteenlopende aard, zoals pijnklachten, psychische klachten, stressklachten, griepklachten, chronische ziekten, bij fysieke klachten van diverse aard en slaap-, eet-, en gedragsproblemen bij kinderen.

In de visie van Ingrid kunnen de behandelingen met energetische therapie de kwaliteit van leven vergroten bij cliënten die door bijvoorbeeld een (chronische) ziekte, ouderdom of hele jonge kinderen aan huis gebonden zijn. Na een behandeling heeft de cliënt weer voldoende energie om de dagelijkse klusjes, die anders net even teveel van het goede waren, te doen. Energetische therapie is geschikt voor alle leeftijden.

Ingrid Dekker behandelt zowel in de praktijk in Bennekom als bij de cliënt aan huis. Huisbezoeken worden indien gewenst gedaan.

Ingrid Dekker hecht belang aan samenwerking met therapeuten in de reguliere en alternatieve gezondheidszorg. Bijscholingen zorgen ervoor dat Ingrid Dekker steeds op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op haar vakgebied.

Ingrid Dekker is aangesloten bij de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, zodat de kosten van de behandeling deels of volledig vanuit de aanvullende verzekering wordt vergoed.

u Praktijkgegevens: Langhoven 13, 6721 SR Bennekom, tel. 06-3144169, website www.cpmcoaching.nl, e-mail info@cpmcoaching.nl. Behandeling op afspraak, ma t/m vr.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie