25 jaar schoolvoetbal bij Ede/Vic

10 maart 2010 om 00:00 Nieuws

Op sportpark De Hoekelumse Eng zullen in totaal een goede 90 teams van de partij zijn, verdeeld over 50 jongens- en 40 meisjesteams. De wedstrijden vinden plaats op de woensdagmiddagen 31 maart, 7 april en 14 april. De finales zijn vrijdagavond 23 april.

Organisatie zoekt nog een fotograaf EDE - Het Ede Stad Schoolvoetbaltoernooi kent een jubileum. Het evenement vindt voor de vijfentwintigste keer plaats. ,,Wij willen dan ook iets extra’s doen. Wij hopen dat Soufian el Hassnaoui, een Edese speler van De Graafschap, de prijzen komt uitreiken’’, zegt organisator Wim Roelofsen.

,,Het plezier voor de kinderen staat altijd voorop’’, benadrukt Roelofsen, die namens Ede/Victoria voor de achtste keer van de partij is. ,,Zeker nu in deze tijd is het ook belangrijk dat de jeugd goed beweegt. Hoewel we te maken hebben met kinderen uit de groepen 7 en 8, zijn er elk jaar wel een paar ouders die komen vragen om advies naar welke club hun kind het beste kan. Helaas kan het niet naar onze eigen vereniging, omdat wij geen jeugd hebben. Meestal kijk ik waar de mensen wonen, en geef de naam van de club die daar het dichtste bij is.’’ Tijdens het evenement zijn zo’n 30 vrijwilligers in de weer. ,,We kunnen er nog een paar gebruiken’’, laat Roelofsen weten. ,,We zoeken een fotograaf en ook iemand die de standen kan bijhouden. Dat gebeurt met een computer, dus daar moet men wel mee om kunnen gaan.’’

Omdat het een jubileum is, zoekt Roelofsen foto’s en gegevens uit het verleden. ,,Die zijn helaas niet voorhanden. Dus als iemand foto’s of informatie heeft van zeg maar de eerste 20 jaar, is men van harte welkom. De informatie zal in ieder geval op de site (edestadschoolvoetbaltoernooi.nl) komen. Daar kan men ook voor meer informatie terecht of bij mij telefonisch: 06-13374772.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie