Piepjonge snuffelstagiaires

25 mei 2010 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - Leerlingen uit groep acht van basisscholen De Zaaier en De Roedel mogen voor een dagje stage lopen bij een Harskampse winkelier. De snuffelstage wordt georganiseerd door Middenstandsvereniging Harskamp en is op dinsdag 1 en donderdag 3 juni bij diverse winkels.

De bedoeling is dat alle leerlingen uit groep acht voor één dag gaan ervaren hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat. Alle middenstanders doen hun uiterste best om de kinderen zo veel mogelijk te laten zien wat hun bedrijf te bieden heeft. Na deze stagedag ontvangen de leerlingen een schitterende oorkonde en een kleinigheidje van de desbetreffende winkelier voor het helpen in de winkels.

De deelnemende winkeliers zijn: Novy van Beek, Leijenhorst 2wielers, Tuincentrum Versteeg, Slagerij ’t Pleintje, Bakkerij Waal, Partycentrum de Molen, Plus Dick Dee, Schildersbedrijf van Voorst, Bakkerij van de Waal, Bloemisterij Rosa Rome, Delta Apotheek, G. Hol Tweewielers, Bloemenhandel Kraak, Bakkerij van Middendorp, Top Diervoerders, Elbertsen Warenhuis, Brons Elektra, Combi Foto Riezebos en ’t Klokhuus.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie