Bruidshuis ’t Koetsje opent met huisshow in Ede

18 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - Het Bruidshuis ’t Koetsje (voorheen gevestigd in Wageningen) is al meer dan 37 jaar een begrip in bruidsmode. Niet alleen in de regio. Ook ver daarbuiten. Sinds kort heeft deze unieke speciaalzaak in bruidsmode een ervaren nieuwe eigenaresse: Melly Meijerink-Idema. Per 1 september krijgt ’t Koetsje’ een nieuw onderkomen aan de Molenstraat 204 in Ede.

Melly Meijerink mag zich met recht een doorgewinterde vakvrouw noemen. Met haar ruim 18-jarige ervaring in de bruidmode heeft ze veel specifieke kennis in het vak opgedaan. Een uitstekende basis om deze stap als ondernemer te nemen. “Ik heb een geweldig vak. Het is romantisch, emotioneel en een feest tegelijk” aldus de trotse nieuwe eigenaresse. Met veel ambitie en plezier heeft Melly ook een aantal jaren bij ’t Koetsje gewerkt. Daardoor is ze goed op de hoogte van het bijzondere karakter van het bedrijf.

Maatwerk ook in kleur

Duizenden bruiden hebben zich laten adviseren en kleden door Bruidshuis ’t Koetsje. Bruiden van toen komen nu als moeders terug met hun dochters om een prachtige creatie uit te zoeken. ’t Koetsje’ is gespecialiseerd in maatwerk en het ontwerpen van gekleurde bruidsjaponnen. De bruid kan verschillende modellen passen en de bij haar persoonlijkheid passende kleur uitzoeken. Bruidshuis ’t Koetsje beschikt over een uitgebreide collectie bekende merken. Zoals Modeca, Enzouani, Benjamin Roberts, Creation by Leyten, Alexia bruidsmode en 2ImpressU. ‘t Koetsje heeft daarnaast een uitgebreid assortiment accessoires lingerie, hoepels, schoenen, sluiers, haarstukjes et cetera, om een bruidsensemble compleet en uniek te maken.

Couture als toegevoegde waarde

‘t Koetsje heeft in de winkel aan de Molenstraat ook een eigen atelier: “Atelier Melly”. Het beschikt daarmee over een unieke toegevoegde waarde met het kunnen samenstellen van een eigen couturejapon.

Iedere bruid kan bij ‘t Koetsje terecht

Wil een bruid trouwen in kleur, in een hooggesloten japon of is de bruid zwanger of al wat ouder? Alles kan. Samen met de bruid wordt gezocht naar het ontwerp dat naadloos bij haar past en waarin zij zich helemaal perfect voelt. ’t Koetsje werkt op afspraak om iedere bruid ruime persoonlijke aandacht te kunnen geven voor het realiseren van een onvergetelijke trouwdag.

Aanbieding

Een bruidsjapon die bij ’t Koetsje wordt gekocht, maakt Atelier Melly gratis op maat.

Kennismaking met huisshow

Op 1 september is er een huisshow. De toekomstige bruid kan zich daar rustig oriënteren op haar droomjapon. De show wordt in de winkel gehouden. Reserveren is nodig, want vol=vol! Om 19.00 uur gaat de deur van de winkel open. Om 19:30 uur begint de show. Aanmelden kan telefonisch 06 48591705 of per mail speciaalvoordebruid@ateliermelly.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie