Tv-opnames RTL-4

1 mei 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - ‘Hard hardlopen’ is een nieuw boek van Maarten Faas over hardlooptraining. De Edese atletiektrainer overhandigde dit vrijdag aan sportwethouder Roel Kremers van de gemeente Ede bij hardloopwinkel Runnersworld. Kremers, zelf actief hardloper, vindt ‘Hard hardlopen’ een nuttig boek voor hardlopers die zichzelf willen verbeteren. Maarten Faas loopt zijn eerste hardloopwedstrijd in 1984. Momenteel is hij looptrainer bij Run2gether in Ede. In ‘Hard hardlopen’ analyseert hij de werkzame factoren in de training.

u vervolg van fotobijschrift

Een programma waarin zij zoeken naar het verhaal achter het kopen van een boeket. ,,We zijn toen ook meegegaan naar die jongen en hebben mogen ervaren hoe die twee mensen na zo’n ingrijpende gebeurtenis elkaar weer ontmoeten”, zegt Eefje Janssen, die de regie en montage voor het televisieprogramma doet.

,,We ervaren met dit programma ook dat iedereen een verhaal heeft. De een met meer leed dan de ander, maar iedereen heeft een verhaal.” Naast het prachtige verhaal van de vrouw die haar redder in het zonnetje zet zijn nog veel meer ‘feel good “ momenten in het programma te zien.

Voor een van de afleveringen was Quinty Trustfull vrijdag op de Bellestein in Ede. Samen met haar vaste camera crew Mark Tollenaar en Mathijs Heuckeroth. En ook vrijdag ging de voltallige crew mee om ergens in Ede een bloemetje af te geven. Waar en waarom? Om dat te weten te komen moeten belangstellenden toch echt naar de uitzending gaan kijken.

Het programma is te zien vanaf 2 juni om 19.10 uur op RTL4 en is twaalf weken lang op de buis.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie