Heideweek Ede steunt Run for KiKa

2 mei 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - De Stichting Heideweek is een samenwerking aangegaan met Run for Kika. Daarmee wil de Heideweek een bijdrage leveren aan de strijd tegen kinderkanker. Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) zet zich in voor meer genezingskans voor kankerpatiënten. KiKa houdt in het laatste weekend van de Heideweek op 30 en 31 augustus 2013 de Run for KiKa in Ede.

De Heideweek vindt jaarlijks plaats in de laatste week van augustus. De feestweek, met evenementen voor jong en oud, is een succesvolle formule sinds 1935. Tijdens de Heideweek zetten, naast het Heideweekbestuur, onder anderen ook verenigingen, buurthuizen, ondernemers, zich vrijwillig in om de activiteiten te organiseren in Ede. Dit jaar vindt de Heideweek plaats van 23 t/m 31 augustus 2013.

Voor meer informatie: www.heideweek.nl

Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)

Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is een onafhankelijke stichting die de onderzoeken naar kinderkanker financiert om zo de genezingskans te verhogen en de kwaliteit van behandeling te verbeteren. KiKa werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Eén van de fondsenwervende activiteiten is de Run for KiKa. Het Raadhuisplein is dit jaar voor de tweede keer het toneel voor de Run for KiKa. Het evenement vindt plaats op 30 en 31 augustus 2013. Er is een run van 5 en 10 km, een Kidsrun van 1 km en de geweldige uitdaging van 95 km wandelen.

Voor meer informatie: www.runforkika.nl

Samenwerking Heideweek en Run for KiKa

De ondersteuning van Run for Kika past bij de weg die Heideweek heeft ingeslagen om als Heideweek een bredere maatschappelijke rol te vervullen. Peter van der Jagt, voorzitter Heideweek: ,,Onze stichting wil graag de Run for KiKa promoten, dit past in dé feestweek van Ede. Elk jaar weer proberen wij het Heideweek programma uit te breiden voor ieder wat wils. Naast alle feesten, concerten en themadagen blijft een sportief onderdeel van groot belang, zeker met zo'n goed doel erachter. Geef je dus op voor deze run, als inwoner van onze gemeente, maar zeker ook als Edes bedrijf. Laten we gaan voor een enorme bijdrage voor KiKa."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie