Lange afstandswandeling

30 mei 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - Er is een langeafstandswandeling op zondag 9 juni, begeleid door gidsen van het IVN afdeling Ede. Duur van deze rond wandeling is 5 uur, pauzes niet mee gerekend.

De wandeling start om 10:30 uur op het parkeerterrein van recreatieterrein Kwintelooyen aan de Oude Veensegrindweg in Rhenen, gelegen in de driehoek Rhenen- Veenendaal- Elst. Deze cultuur- historische rondwandeling leidt ons langs grafheuvels, door erosie dalen en de vroegere tabaksplantage Willem III en toont ons uitzicht op de Rijn. De tabaksplantage wordt begraasd door Galloway runderen en Konikspaarden.

Er is een korte horeca stop voor een plaspauze en het nuttigen van een drankje. Lunchen, lunch zelf meenemen, doen we op een mooie plek ergens gedurende de wandeling.

Deze wandeling wordt begeleidt door Sander Belgraver (0318 -619779), Sanne van Boschinga en Stanny van Barneveld (0318-576154). Openbaarvervoer: Vanuit busstation Wageningen buslijn 80, richting Amersfoort, vertrek 9:54 uur. Uitstappen bushalte Koesteeg, Rhenen, om 10:15 uur. Lopen naar parkeerplaats Kwintelooyen ongeveer 10 minuten. Eventueel de gidsen bellen voor meerijden of andere informatie. Deelname is gratis maar op eigen risico.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie