Freiwalds Menagerie Circus drie dagen bij Kasteel Hoekelum

4 september 2013 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Na eerdere successen staat dit keer de gloednieuwe circusshow van Freiwalds Menagerie Circus volledig in het teken van het 5-jarig jubileum dat uiteraard met het complete publiek gevierd zal worden. Van 12 tot en met 14 september geeft het circus voorstellingen tegenover Kasteel Hoekelum in Bennekom.

Het circus presenteert 'Gewoon Goed Gezellig Circus'. Onnodige superlatieven en opsmuk worden niet gebruikt, in vijf jaar weet het Nederlandse publiek dat Freiwalds Menagerie Circus een leuk circus is. Een gezellige circusshow van goede kwaliteit waarin elk jaar weer een thema de acts met elkaar verbindt. De betaalbare entreeprijzen zorgen dat complete gezinnen samen kunnen genieten van onvervalst circusvermaak.

In het nieuwe programma kan het hooggeëerd publiek genieten van adembenemende acrobatiek en verrassende optredens van de dieren in het circus.

'Kom zelf ervaren hoe een aantal slimme honden de mens telkens weer te slim af is, beleef mee dat kamelen en lama's een prachtige show neerzetten, en geniet van de jongste artiesten die samen met de olifant de chef-kok te slim af zijn. Hoe komt het nu toch dat zijn jubileum-feestmaal maar niet wil lukken?'

'Want uiteraard ontbreekt ook de grote diva van het circus niet, de grote ster uit de jeugdfilm Knetter: Buba, de bekendste olifant van Nederland!

Het programma heeft verder onder andere een hogeschool-dressuur zoals u nog niet eerder ervaren hebt, en fraaie acrobatiek van Jennifer en Natascha Freiwald.

Tenslotte: het ontroerende finale-nummer met Olifant Buba zult u gegarandeerd nooit meer vergeten.'

Stap voor een twee uur durend gloednieuw programma in de wereld die circus heet, en vier met familie of vrienden het jubileum mee!

Het circus staat tegenover Kasteel Hoekelum aan de Edeseweg tussen Ede en Bennekom.

Donderdag 12 september is de premiere om 19.00 uur. Vrijdag zijn er twee voorstellingen, aanvang om 16.15 en 19.00 uur.

.

De zaterdag voorstellingen beginnen om 15.00 en 19.00 uur; de zondagvoorstelling om 15.00 uur.

Kaarten zijn online te reserveren via www.menagerie-circus.nl of tussen 09.00 en 12.00 uur telefonisch op 06-420 29 659, bij reservering vooraf 25% korting.

De circuskassa is vanaf 30 minuten voor de voorstellingen geopend.

Let ook op de speciale lezersactie in de papieren editie van Nieuwsblad Ede Stad van woensdag 11 september.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie