Reehorst heeft handen vol aan Udi

16 december 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - De handballers van Reehorst wonnen zaterdagavond moeizaam van Udi'96 2 (26-23). De Edese vrouwen wonnen met 16-12 van het tweede team van Angeren.

Reehorst - Udi'96 (2) 26-23

Udi kwam in een verrassende opstelling met veel jeugdig talent. Dat jeugdig talent maakte het de Edenaren bijzonder lastig, want op het gebied van schotvaardigheid, maakten zij zelfs een betere indruk dan de thuisclub.

De wedstrijd ging dan ook gelijk op, maar Remco van Dijk maakte eigenlijk het verschil zaterdagavond. De linkerhoekspeler scoorde zeker tien doelpunten en was bijkans ongrijpbaar voor de Arnhemse verdediging. Aan de andere kant hadden de Edenaren de grootste moeite de dynamiek uit de aanval van Udi te halen. Uiteindelijk wist Reehorst vlak voor tijd de wedstrijd in het slot te gooien.

De competitie ligt even een paar weken stil, maar wil Reehorst hoge ogen gooien, dan moet er echt nog een tandje bijgezet worden.

Zaterdagavond 4 januari spelen de mannen van coach Meijeringh wederom thuis een belangrijk duel tegen Huissen, waar onlangs kansloos van werd verloren.

Voor Reehorst is dit normaal gesproken de laatste kans om zich in de top van deze competitie te mengen, het staat gemiddeld 2 tot 3 punten achter Erica, Huissen en UGHV.

Reehorst - Angeren (2) 16-12

Zaterdagavond handbalavond in De Reehorst is nog steeds goed voor een prettige en sportieve sfeer, ditmaal ook omdat deze avond door de 'commerciële afdeling' werd benut om sponsors te ontvangen.

Deze sponsors zagen de vrouwen van Reehorst goed van start gaan in een gelijkopgaande wedstrijd. Reehorst nam in de loop van de eerste helft wel een voorsprong, maar raakte die na rust weer kwijt. Marit ten Holder knalde een minuut of tien heel hard raak in de rechter kruising, herhaalde dat even later en Reehorst kon toen veilig ademhalen.