Sabrina Starke vertolkt op Valentijnsdag songs van Bill Withers

3 februari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - SabrinaStarketourt vanaf januari met The song of Bill Withers langs theaters. Ze zingt, speelt gitaar en vertelt over haar grote inspiratiebron soullegende Bill Withers. Op Valentijnsdag, 14 februari staat ze in Cultura om de songs van haar idool met hart en ziel te vertolken samen met haar fantastische band.

Leanon me en het Metropole Orkest

In samenwerking met het Metropole Orkest bracht SabrinaStarke in 2013 de cd 'LeanOn Me - The Songs Of Bill Withers' uit. Ze wordt begeleid door een band en ook het Metropole Orkest speelt een rol in het theaterconcert. Daarnaast zal ze vertellen over het leven en de roots van Withers en over de boodschap uit zijn muziek.

,,Dat maakt de voorstelling heel divers, het is niet alleen een concert, maar een totaal verhaal", vertelt Sabrina. ,,Het Metropole Orkest is er virtueel bij."

Do forlove

Na de release van 'YellowBrickRoad' met de single 'Do For Love' en haar tweede goed ontvangen cd 'Bags & Suitcases' zal SabrinaStarke het publiek kennis laten maken met de muziek en leven van soullegende Bill Withers. Haar eigen gitaarspel vormt weliswaar het uitgangspunt van de show, maar Sabrina daagt zichzelf ook uit op piano.

Een mooi moment om je vriend, vriendin, geliefde blij te maken met een avondje uit en te genieten van de heerlijke muziek van SabrinaStarke. Voorafgaand aan het concert serveert De Verleiding een mooi Valentijnsmenu. Reserveer snel, want vol is vol.

Kaarten voor het concert van Sabrina zijn verkrijgbaar via de website van Cultura tel. 0318-672800 of www.cultura-ede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie