Edese première in New York City

4 februari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - De Edese klankdichter Jean de Lière (pseudoniem), in het dagelijkse leven werkzaam als strategisch en artistiek beleidsadviseur in Cultura, beleeft zondag 23 februari in New York City de première van zijn muziekwerk 'Very short'.

Deze zogenoemde MOMEP (muzikale oneminute elevator pitch) werd uit de vele inzendingen door componisten uit de hele wereld gekozen om te worden uitgevoerd door de Canadese tenor David Souza en zijn begeleidster, pianiste AnoushMoazenni in het kader van FifteenMinutes of Fame.

Het concert vindt plaats in de Jan HusChurch, 351 East 74th Street, New York City op zondagmiddag 23 februari, aanvang 13:00 uur.

De Lière geeft op zondag 9 februari graag nadere informatie over deze première, in de pauze van het concert in de serie 'Internationale Strijkkwartetten in Cultura' waarvan hij initiator en ambassadeur is.

Dit concert wordt verzorgd door het wereldberoemde Tsjechische BennewitzStringQuartet en klarinettist Harry-Imre Dijkstra in Cultura. Aanvang 15.00 uur. Kaarten voor dit concert en desgewenst het speciale arrangement met het Kröller-Müller Museum zijn verkrijgbaar bij Cultura (0318-672800).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie