Paula Vos deelt haar dromen in persoonlijk muziektheater

Nieuws

EDE - De Edese Paula Vos brengt samen met pianist Erik Onnink en saxofonist André Jansen een persoonlijk liedjesprogramma op de planken; over liefde, ouder worden, verwachtingen en dromen.

De voorstelling is getiteld 'Huis van mijn herinnering, toen en nu...' Herkenbare thema's als liefde, ouder worden, verwachtingen en dromen komen aan bod. Kom luisteren op donderdag 6 maart en beleef het mee met singer-songwriter Paula Vos, die met haar 'pure voice' de Edesche Concertzaal laat meegenieten.

Paula Vos zingt liedjes die haarzelf en anderen van binnen raken. ,,Of dat nu zelfgeschreven, autobiografische liedjes zijn, of liedjes van anderen waar ik zelf een verhaal bij voel of bedenk…. Ik ben best wel een drama queen." Zo komen er klassiekers voorbij van onder meer Toon Hermans, Karin Bloemen en Stef Bos.

Paula Vos neemt, bijgestaan door haar muzikanten, de luisteraar mee in de fantasieën en dromen in haar hoofd. Een lach en een traan wisselen elkaar af, want Paula heeft een rijke fantasie. ,,En die wil ik graag delen met het publiek. Ik ben inmiddels de dertig gepasseerd. Dat is het punt waarop ik vroeger dacht: als ik zo oud ben, wil ik dit en dat bereikt hebben. Ik heb een derde van mijn leven erop zitten, maar wat heb ik bereikt? Daarover gaat het tijdens de avond."

Aanvang: 20:00 uur

Kaarten bestellen: https://ticketjames.com/t84

http://edescheconcertzaal.us6.list-manage.com/track/click

advertentie