Collegetour Arie Slob bij Christelijke Hogeschool Ede

7 februari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - Arie Slob van de ChristenUnie bezoekt woensdag 12 februari de Christelijke Hogeschool Ede (CHE).

De Academie Journalistiek en Communicatie en de ChristenUnie fractie van Ede organiseren een speciale College Tour met als onderwerp 'Wat is de rol van journalistiek en communicatie tijdens een politieke campagne'.

Marcel Catsburg (docent Communicatie), Simon Fousert (tweede jaars student Journalistiek) en Enrico Kolk (tweede jaars student Journalstiek) gaan in gesprek met Arie Slob. De College Tour is gratis toegankelijk. Iedereen is welkom vanaf 12.00 uur bij de CHE, Oude Kerkweg 100 in Ede.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart staan alle politieke verslaggevers weer op scherp en zijn alle partijleiders weer geïnstrueerd over hun communicatie. Het publiek merkt dit door de vele berichten en artikelen die verschijnen. Welke invloed heeft journalistiek en communicatie op zo'n campagne? Studenten zullen met Arie Slob van de ChristenUnie hierover in gesprek gaan in een College Tour-achtige setting.

Bij de Hbo-opleiding Journalistiek en Communicatie worden studenten opgeleid tot professionals. Een belangrijk aandachtspunt binnen de opleidingen zijn normen, waarden en beroepsethiek. De CHE wil vooral een praktijkgerichte opleiding geven, en een College Tour met Arie Slob past in dit plaatje.

De College Tour is gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is. Vanaf 11.30 uur op woensdag 12 februari bij de Christelijke Hogeschool Ede, Oude Kerkweg 100, Ede.

De College Tour start om 12.00 uur en zal om 13.00 uur eindigen (lokaal 1.040). Aanmelden vooraf is niet nodig.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie