Dubbel feest bij Gall&GallKeesomstraat

Nieuws

EDE - Gall&Gall aan de Keesomstraatain Ede bestaat woensdag 12 februari 5 jaar. Reden voor een feestje. Het is dubbelfeest, want onlangs is deze winkel door de directie van Gall&Gall verkozen tot de beste Gall&Gall van de regio.

De Bubbels staan klaar

Winkelmanager Bart Vermeulen wil het dubbelfeest graag vieren met zijn klanten. Zo vertelt Bart Vermeulen: ,,We hebben in de vijf jaar dat we nu bestaan al een hoop trouwe klanten en het succes van de eerste plaats hebben we vooral ook aan hen te danken. Daarom willen we de overwinning graag met de klanten delen. Vanaf donderdag 13 februari tot en met zaterdag 15 februari staat er voor iedereen een (alcoholvrij) bubbeltje klaar die het leuk vindt om het feestje mee te vieren."

Voor de fijnproevers staat uiteraard een aantal heerlijke wijnen open om te proberen, zoals een drietal Toscaanse wijnen inclusief bijpassende receptentips. De medewerkers van Gall&Gall maken hun klanten graag enthousiast om het weekend goed te beginnen.

Gall &Gall Ede Keesomstraat is maandag t/m woensdag open van 10.00-21.00, donderdag en vrijdag van 09.00-22.00 en op zaterdag van 09.00-21.00.

advertentie