Beursvloer krijgt steun van wethouders en burgemeester

Nieuws

EDE - Het Edese college van burgemeester en wethouders was dinsdag met een grote delegatie aanwezig bij de Beursvloer in Cinemec. Het college hecht grote waarde aan lokale betrokkenheid, aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en aan vrijwilligerswerk.

Burgemeester Cees van der Knaap opende de Beursvloer. In zijn toespraak zei hij onder meer: ,,Wát een bijzonder concept om partijen bij elkaar te brengen die over en weer veel voor elkaar kunnen betekenen, maar elkaar normaal gesproken niet als vanzelf tegenkomen."

De wethouders Marije Eleveld, Gerrie Ligtelijn-Bruins en Breunis van de Weerd waren actief op de Beursvloer als hoekvrouw en hoekman. Zij begeleiden matches, die ontstaan tussen twee partijen die elkaar op maatschappelijk gebied wat te bieden hebben.

Vrijwilligers

Het college is van mening dat maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk is voor duurzame economische groei. Maar ook voor het maken van verbindingen en het organiseren van ontmoetingen. Datzelfde geldt voor vrijwilligerswerk, waaraan het college grote waarde hecht. In Ede zijn heel veel mensen vrijwillig actief in de wijk, voor verenigingen of voor maatschappelijke organisaties.

Maatschappelijke bijdrage

De Beursvloer is er voor bedrijven, serviceclubs, overheid en onderwijs welke een maatschappelijk bijdrage willen leveren aan de (lokale) samenleving waarvan zij deel uitmaken. Én de Beursvloer is er voor instellingen, verenigingen en organisaties die op zoek zijn naar ondersteuning in de vorm van kennis, kunde, capaciteit of goederen.

advertentie