Bouw & Agri Vakdagen voor derde keer in successie op terrein in Lunteren

12 februari 2014 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Na de vorige succesvol verlopen en drukbezochte Bouw & Agri Vakdagen, de laatste keer in het voorjaar van 2012, staat eind maart dit jaar de editie 2014 op de agenda. Wederom zal het terrein van de Lunaruiters aan de Klomperweg in Lunteren als beursterrein dienen en door de organisatie worden omgetoverd tot een perfecte locatie waar de beursdeelnemers zich optimaal kunnen presenteren.

Geen gezinsbeurs, maar een zeer specifiek op de agrarische sector en de bouwbranche gerichte manifestatie, met alle raakvlakken van daarbij betrokken bedrijfstakken en dienstverlening.

De organisatie heeft er ook dit keer weer voor gekozen om bezoekers van de Bouw & Agri Vakdagen door de beursdeelnemers als goed gastheer te ontvangen, dus inclusief alle voorzieningen van de inwendige mens. In het beurscomplex kunnen de standhouders zich op 'hun best' presenteren, terwijl het buitenterrein zich uitstekend leent om van alles te demonstreren.

Allerlei noviteiten en ontwikkelingen in de bouw- en agrarische sector, met veel speciaal beursvoordeel zullen de bezoekers ten deel vallen. Bezoekers worden uitgenodigd door de standhouders en ontvangen toegangskaarten gratis.

Wie geen gratis toegangskaarten ontvangt, maar toch de BAV beurs wil bezoeken, kan aan de kassa toegangskaarten verkrijgen à 15 euro per persoon.

De Bouw & Agri Vakdagen BAV worden gehouden op woensdag 26 maart 2014 van 18.00-22.00 uur en op donderdag 27 en vrijdag 28 maart 2014 van 13.00-22.00 uur.

Meer informatie: www.bouwenagri.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie