DéBos neemt nieuwe Toyota ProAce in gebruik

12 februari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - Richard Derks van Débos Schoonmaak & Bedrijfsdiensten nam vorige maand de Toyota ProAce in gebruik. Deze gloednieuwe bedrijfswagen van Toyota is pas net op de markt en nu dus al in de bedrijfskleuren van Débos op de weg te vinden.

,,Net als het afgeleverde werk moeten deze bussen er onberispelijk uitzien", zegt Richard Derks. ,,Dat is met dit moderne wagenpark weer helemaal gelukt. De keuze voor Toyota en Van Gent staat vast. De kwaliteit die wij gewend zijn te leveren aan onze klanten bieden zij ons ook en de Toyota's zijn daarnaast oerbetrouwbaar."

De samenwerking tussen Débos en Van Gent is begonnen op de Kelvinstraat waar zij 10 jaar geleden buren werden. ,,DéBos hield ons pand tip top in orde en zij kozen voor Toyota's in hun wagenpark", aldus Diderik van Gent.

Ook nadat wij in 2012 vertrokken naar onze nieuwe locatie aan de A12 blijft de zakelijke relatie hecht tussen de twee Edese bedrijven. ,,Al enkele jaren geleden ben ik gaan informeren bij Van Gent wanneer de nieuwe bedrijfswagens van Toyota zouden komen", vertelt Derks. ,,Mijn geduld werd aardig op de proef gesteld maar is inmiddels ruim beloond met twee prachtige nieuwe bussen. Hier kunnen we weer goed mee voor de dag komen, het zijn toch de visitekaartjes van ons bedrijf.'

Richard Derks en Henny Derks zijn als echtpaar beiden directeur van DéBos. Richard Derks is zelf regelmatig op de werkvloer aanwezig en werkt veelal in de buitendienst. Tevens houdt hij zich bezig met het maken van offertes, het onderhouden van het klantencontact.

Henny Derks is verantwoordelijk voor de werkplanning van het fulltime personeel en de financiële administratie. Korte lijnen dus en hierdoor is het contact met de klant en werknemers optimaal, waardoor blijvende kwaliteit wordt gewaarborgd.

De uitvoerende mensen zijn vakkundige mensen. Ze hebben schoonmakers, gevelreinigers, glazenwassers, interieurverzorgsters en projectleiders. Uiteraard werken zij stipt volgens ARBO-normen, zo zijn hun mensen VCA getraind. Want zij vinden het belangrijk dat het personeel de werkzaamheden veilig kan uitvoeren. Zo werken ze met checklisten en wordt hun materiaal volgens de wettelijke bepalingen regelmatig gekeurd.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie