Welzijn & Figuur: afslanken op een prettige manier

Nieuws

EDE - Overgewicht: vaak wordt er makkelijk over gedaan, ieder pondje gaat immers spreekwoordelijkerwijs door het mondje. Voor mensen die er daadwerkelijk mee kampen, is het echter vaak een groot probleem. Gewichtsconsulente Lia Cruiming weet dit als geen ander. Zij hecht in haar praktijk Welzijn & Figuur veel waarde aan de persoonlijke 'touch'.

door MarloesKleijer

Na lange tijd werkzaam te zijn geweest als administratief medewerker is Lia een aantal jaren geleden haar droom om gewichtsconsulente te worden achterna gegaan. Vier jaar terug opende ze Welzijn & Figuur. Niet zonder succes, want veel mensen uit Ede en omstreken weten haar inmiddels te vinden. Welzijn & Figuur helpt mensen af te slanken en op gewicht te blijven door middel van verantwoorde voeding en extra beweging.

„Samen gaan we voor een blijvend resultaat, dat is het belangrijkste!", aldus Lia. Ook niet onbelangrijk: er zijn steeds meer zorgverzekeraars die 100% of een gedeelte vergoeden.

Tijd en energie

ia staat vooral bekend om de persoonlijke aandacht die ze mensen geeft. Ze neemt alle tijd voor haar cliënten. „Mensen hebben in de meeste gevallen niet 'zomaar' overgewicht, vaak zit er meer achter. Ik vind het belangrijk om tijd en energie in mensen te steken. Een kopje thee en een persoonlijk gesprek zijn soms nog belangrijker dan het afslanken zelf."

Persoonlijk programma

Naast een gedegen voedingsadvies zet Lia voor iedereen een persoonlijk bewegingsprogramma in elkaar. „Het is 'én én': het voedingspatroon is belangrijk, maar zonder bewegen kom je er niet. Omdat iedereen anders is, maak ik voor iedereen een individueel programma. In principe kunnen hier drie mensen tegelijk bezig zijn, maar als iemand liever alleen is, is dat ook mogelijk."

Lia heeft meerdere apparaten in huis die vrij uniek zijn, zoals de VacuMove en de VacuStep; dé vetverbranders voor billen, buik en benen. Daarnaast kunt u bij Welzijn & Figuur gebruikmaken van een infraroodcabine en een rolmassage. Voor een optimaal resultaat worden deze vaak gebruikt in combinatie met een Vacutraining.

Afslankcursus

U kunt bij Welzijn & Figuur tot slot ook terecht voor een cursus 'Gezond en verantwoord afslanken'. Lia: „Tijdens deze cursussen van tien weken gaat het puur en alleen om voedingsadvies. Wat eet u nu? Hoe kunt u bewuster gaan eten? Mensen die gezond eten, voelen zich een stuk fitter. Vaak slanken mensen af zonder echt te lijnen; gewoon omdat ze gezonder en bewuster zijn gaan eten!"

Welzijn & Figuur

Generaal Spoorlaan 35

6711 LZ Ede

T: 06-50626572

welzijnenfiguur@kpnmail.nl

www.welzijnenfiguur.nl

Foto:

Gewichtsconsulente Lia Cruiming: „Een voedingsadvies is belangrijk, maar zonder bewegen kom je er niet."

advertentie