Thomas Berge bij Media Markt Ede

Nieuws

EDE - Thomas Berge presenteert en singeert zaterdag 22 februari van 15.30 tot 16.30 uur zijn nieuwe album 'Berge Verzet' bij Media Markt in Ede.

Alweer tien jaar is Thomas Berge inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. De switch van volks naar popmuziek wordt gemaakt in 2009 als Thomas meedoet aan het programma 'De Beste Zangers Van Nederland' en daar zijn versie zingt van het nummer 'Kon ik maar even bij je zijn'. Het nummer belandt op single en staat binnen 'no time' op de eerste plaats van de Single Top 100.

Hij ontvangt een Gouden Award voor de single en het gelijknamige album, waarop ook de top 10-hits 'Ieder Moment' en 'Ik vertrouw je niet meer' staan, haalt de top 10 van de Album Top 100.

Een jaar later verschijnt het album '1221' waarvan de singles 'Mijn woord' en 'Niets is onmogelijk' ook beiden de top 10 behalen, evenals het album zelf.

2012 werd het jaar van de bezinning. Thomas nam afscheid van zijn huidige management en tekende in juli 2013 een overeenkomst met muzieklabel Cloud 9

Music! Thomas is momenteel druk aan het schrijven samen met bekende en minder bekende namen aan zijn meest persoonlijke album tot nu toe. De sound wordt een verfrissende mix van catchy uptempo popsongs afgewisseld met krachtige ballads met als inspiratiebronnen acts als Train, Maroon 5 en Robbie Williams. Ook zal er een verrassend duet staan op het nieuwe album van de 23-jarige kersverse papa.

Media Markt

Brouwerstraat

Ede

advertentie