Prijzen Valentijnsdag Ede-Centrum

Nieuws

EDE - Vrijdag 14 februari jongstleden was het dan zover: De prijswinnaars van de Ede-Centrum ValentijnsFacebook-foto-actie werden vrijdag bekengemaakt. In de Stadswinkel werd hen de prijs, een heerlijk Valentijns-ontbijtje in het centrum, overhandigd.

Het was nog even spannend of iedereen wel op tijd in de gaten kreeg dat de tien prijswinnaars op Facebook bekend werden gemaakt met daarbij de uitnodiging om naar de Stadswinkel te komen. De winnaars werden ontvangen door binnenstadsmanager Alan Geensen, die bij deze gelegenheid ook meteen een korte uitleg over de Stadswinkel gaf.

Daarna werden de prijzen, aangeboden door de Ede-Centrum ondernemers, aan de aanwezige winnaars uitgereikt. De prijzen bestonden elk uit een waardebon, geldig voor een heerlijk Valentijn-ontbijtje voor twee personen. Het was snel duidelijk dat deze prijs bij de winnaars goed in de smaak viel.

Ede-Centrum zal zich vanaf nu behalve via de website www.edecentrum.nl ook steeds meer via Facebook profileren. Dit sluit volledig aan bij de wens ook de doelgroep via de sociale media te kunnen benaderen en aanspreken.

Let vooral op de evenementenkalender voor meer leuke activiteiten in Ede Centrum.

advertentie