Ede Stad Schoolvoetbaltoernooi 2014

19 februari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - Voetbalvereniging Ede/Victoria verzorgt ook dit jaar weer het jaarlijkse Ede Stad Schoolvoetbaltoernooi. De wedstrijden worden gespeeld op woensdag 19 maart, woensdag 26 maart, woensdag 2 april, en de finale op vrijdagavond 11 april 2014 op sportpark De Hoekelumse Eng, Sportparkweg 8, Ede.

Mocht er om de een of andere reden op een van bovenstaande data iets tussen komen waardoor er niet gespeeld kan worden, is woensdag 9 april een vervangende speelmiddag gepland. Voor de finale is de reservedatum woensdagavond 16 april 2014.

Alleen aanmelding via email voor 22 februari 2014. Het emailadres is: edestadschoolvoetbaltoernooi@gmail.com Graag bij onderwerp schoolvoetbal 2014 vermelden.

Inschrijvers wordt verzocht duidelijk aan te geven welke school en hoeveel jongens en meisjes teams ermee doen. Graag twee contactadressen (email) met telefoonnummer (liefst ook mobiel) toevoegen.

De kosten bedragen 12,50 euro per team en moeten uiterlijk 9 maart 2014 op rekeningnummer 51.30.50.442, ten name van VV Ede/Victoria onder vermelding van schoolnaam en toernooi 2014, zijn overgemaakt.

Afgelopen jaren was de belangstelling voor het toernooi heel erg groot. Daarom houdt de organisatie het recht voor het aantal teams per school te beperken, als het aantal aanmeldingen te groot wordt. Dit gebeurt uiteraard in overleg met de scho(o)l(en).

In ieder geval kunnen er niet meer dan 64 jongensteams en 56 meisjesteams meedoen.

Voor informatie betreffende samenstelling van de teams en het wedstrijdreglement verwijst Ede/Victoria naar website:

www.edestadschoolvoetbaltoernooi.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie