Nog plek bij de Amstelbocht

30 augustus 2017 om 00:00 Nieuws

OUDER-AMSTEL Voor het komende seizoen zijn voor het jeugdschaatsen en het recreatieschaatsen bij Ouderkerkse ijsvereniging de Amstelbocht nog een aantal abonnementen beschikbaar.

De lessen worden altijd gegeven op schaatsbaan de Jaap Edenbaan in Amsterdam-Oost.

De Jaap Edenbaan is grondig gerenoveerd en er is volledig vertrouwen dat calamiteiten zoals in het afgelopen seizoen zich voorlopig niet meer zullen herhalen.

Voor het jeugdschaatsen betekent dit dat de wachtlijst is verdwenen en dat enkele kinderen direct kunnen worden geplaatst voor het jeugdschaatsuur op zaterdagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur.

Het schaatsseizoen begint op 14 oktober en loopt tot 18 maart 2017. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen na 1 seizoen vaak al redelijk schaatsen. Zo laat een woordvoerder van de ijsvereniging weten.

Gedurende de eerste weken worden zij in een groep ingedeeld die past bij hun schaatscapaciteiten, zodat de lessen aan de groep kunnen worden aangepast.

KOSTEN De kosten voor het jeugdschaatsen bedragen per seizoen 83 euro.

Kinderen die zich willen opgeven voor het jeugdschaatsen kunnen dit doen via de website www.amstelbocht.nl.

Voor eventuele vragen kan een e-mail gestuurd aan Elly Bosman (ellybosman@kpnmail.nl). Het is belangrijk volgens de vereniging om dit snel te doen.

Daarnaast kunnen senioren zich nog opgeven voor het recreatie- of toerschaatsen op de donderdagavond. De trainingen worden gehouden op twee verschillende uren. Er is een les van 18.20 uur tot 19.20 uur en er is een training van 19.40 uur tot 20.40 uur.

,,Indien geïnteresseerden zich op korte termijn aanmelden, dan kunnen zij het gehele seizoen schaatsen en trainen en zich daarmee goed voorbereiden op een winter. Een winter met hopelijk veel natuurijs," aldus een woordvoerder van de vereniging.

De kosten voor een baanabonnement inclusief trainersbijdrage bedragen 173 euro voor het gehele seizoen.

Aanmelden kan via het e-mailadres: info@amstelbocht.nl. Onder vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd. Hierna zal door iemand van De Amstelbocht contact opgenomen worden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie