Afbeelding
Politie Bennekom

Dieven en inbrekers slaan toe in Bennekom

30 maart 2021 om 13:15 Inbraak

BENNEKOM ,,Normaal gesproken is het voor de politie redelijk rustig in Bennekom. Behalve de afgelopen dagen”, aldus de wijkagenten van Bennekom. Dieven en inbrekers hebben op meerdere plekken toegeslagen. Ook werd een rijbewijs ingevorderd in verband met een grote snelheidsovertreding.

,,We hebben twee woninginbraken op het Ericapark gehad. Hierbij zijn ramen geforceerd en zijn onbekenden in de woningen geweest. Op de Langesteeg heeft men ingebroken in een schuur. Op dit moment is het onbekend of daar goederen vermist worden.”

Ook meerdere auto’s moesten het ontgelden, melden de wijkagenten. ,,Op de Gasthuisbouwing en de Vossenweg is een poging diefstal uit de auto ontdekt. Daarnaast zijn er helaas de afgelopen nacht op meerdere plekken in Bennekom katalysatoren van auto’s gestolen. Hierbij is vooral de Toyota Prius het doelwit. Op dit moment zijn er vier diefstallen gemeld bij de politie.”

RIJBEWIJS KWIJT Daarnaast hadden de agenten nog te maken met een snelheidsovertreding. ,,Op de Dr.W. Dreeslaan zagen collega’s vannacht een voertuig met zeer hoge snelheid rijden. Uiteindelijk hebben ze een snelheidsmeting kunnen doen met als resultaat 150 km/u waar 80km/u is toegestaan. Op de Groenestraat hebben de collega’s het voertuig staande kunnen houden. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie