Afbeelding
Bdumedia

Getuigen gezocht na gewelddadige diefstal op de Reehorsterweg in Ede

Inbraak

EDE Oog in oog staan met inbrekers in zijn kamer, dat overkwam een 20-jarige man in de nacht van zondag op maandag. Rond 2.45 uur betraden mogelijk twee inbrekers een woning aan de Reehorsterweg in Ede. De politie komt graag in contact met getuigen van deze woninginbraak.

Het slachtoffer was op het moment dat de inbrekers de woning betraden nog wakker. Uit het niets stonden vermoedelijk twee inbrekers bij hem in zijn slaapkamer. De man werd bedreigd, maar raakte hierbij niet gewond. 

Er wordt momenteel door de recherche onderzoek gedaan naar wat er exact is gebeurd. Daarnaast wordt onderzocht welke goederen zijn buitgemaakt. De forensische opsporing doet onderzoek in en rond de woning. Er is nog niemand aangehouden.

Wie iets opvallends heeft gezien eerder op de zondagavond of wellicht eerder in de week, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan verdachte voertuigen in de straat of omgeving. Ook camerabeelden van de Reehorsterweg of omgeving zijn welkom. Tips kunnen gedeeld worden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. ,,Alle informatie, hoe klein ook, kan van belang zijn voor het onderzoek”, aldus de politie. 

advertentie
advertentie