Afbeelding
Pixabay

Trotse wijkagent: Lunteranen pakken winkeldief op

4 maart 2020 om 10:19 Misdaad

LUNTEREN Een winkeldief is in Lunteren opgepakt door inwoners uit het dorp, meldt wijkagent Ilco de Ruijter: ,,Fantastische actie! Complimenten voor jullie heldhaftige optreden!"

In een winkel in de Dorpsstraat liep een man richting de uitgang van de winkel. Op het moment dat hij de winkel verliet, gingen de alarmpoortjes af. De winkelmedewerkster liep direct naar de man toe. De man gaf een deel van de buit terug en zette het daarna op het lopen.
,,Een passerende fietser bedacht zich geen moment, gooide zijn fiets en tas van zich af en ging achter de winkeldief aan. Tijdens de achtervolging kreeg hij hulp van andere inwoners uit het dorp." Uiteindelijk is deze man door de inwoners op de Molenparkweg aangehouden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Winkeldief opgepakt door inwoners uit het dorp! In een winkel in de Dorpsstraat in Lunteren loopt een man richting de uitgang van de winkel. Op het moment dat hij de winkel verlaat gaan de alarmpoortjes af. De winkelmedewerkster loopt direct naar de man toe. De man geeft een deel van de buit terug en zet het dan op het lopen. Een passerende fietser bedenkt zich geen moment, gooit zijn fiets en tas van zich af en gaat achter de winkeldief aan. Tijdens de achtervolging kreeg hij hulp van andere inwoners uit het dorp. Uiteindelijk is deze man door de inwoners op de Molenparkweg aangehouden. Fantastische actie!! Complimenten voor jullie heldhaftige optreden! ??. #aanhouding #heldhaftig #compliment #trots #diefstal #achtervolging #wijkagent #police #politie #lunteren

A post shared by Wijkagent_Lunteren (@wijkagent_lunteren_ilco) on

Mail de redactie
Meld een correctie

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie