Afbeelding
Ted Walker

Overval op Kruidvat in Ede centrum: ‘Hij richtte een mes op het meisje achter de kassa’

1 december 2021 om 11:31 Misdaad

EDE Bij de winkel van Kruidvat aan de Grotestraat in Ede is woensdagochtend een overval gepleegd. Dat gebeurde iets na 11.00 uur. Volgens getuigen gaat het om één overvaller die een mes bij zich had. ,,Hij richtte het mes eerst op het meisje achter de balie en vervolgens op de kassa", zegt een getuige. De overvaller is met een nog onbekende buit gevlucht.

Tijdens de overval waren meerdere mensen in de winkel aanwezig. De politie is ter plaatse voor onderzoek, de winkel is gesloten. Voor dat onderzoek wordt ook een oproep gedaan om beeldmateriaal uit de omgeving te delen. Mensen met beeldmateriaal kunnen contact opnemen met de politie van Ede op tel. 0900-8844.

BURGERNET De politie heeft ook een Burgernet-oproep verstuurd. Daarin wordt gesproken over een man met donkere huidskleur en donkere kleding. Hij is niet groot en mager. Mensen die de man zien moeten hem niet zelf benaderen maar de politie bellen via 1-1-2. De oproep werd na een uur afgesloten. De man is nog niet gevonden. Politie zet het onderzoek voort.

* Later meer.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie