Afbeelding
Archief BDUmedia

Politie deelt foto van jonge fietscomputerdief

19 februari 2023 om 08:42 Misdaad

EDE De politie heeft een foto gedeeld van een jongeman die een fietscomputer heeft gestolen in Lunteren. De diefstal is op beeld vastgelegd. Hij wordt verzocht zich te melden bij de politie, doet hij dat niet binnen twee weken dan maakt de politie de beelden openbaar.

,,Op dinsdag 3 januari heb jij een fietscomputer van een elektrische fiets gestolen in Lunteren. De fiets stond geparkeerd voor de Zeeman. Op camerabeelden is te zien hoe jij naar de fiets loopt en vervolgens de fietscomputer meeneemt", schrijft de politie. 

,,We hebben je foto geblurd omdat je vermoedelijk minderjarig bent en we je de kans willen geven om jezelf te melden bij ons. Als je dit binnen twee weken doet, voorkom je dat we de beelden openbaar maken in het tv programma Plaats Delict. Je mag je samen met je ouders of verzorgers melden op het bureau, maar je mag ons ook bellen via 0900 8844. Het zaaknummer is 2023004358. Hopelijk zien we je snel!"

,,Aan iedereen die deze post ziet: ken of herken jij deze jongeman die we nu nog hebben geblurd? Ook dan mag je ons tippen! Het nummer van de gratis tiplijn is 0800-6070."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie