Afbeelding
WH fotografie

Zwaarbewapend arrestatieteam valt woning in Ede binnen en arresteert man (video)

8 december 2023 om 07:09 Misdaad Tips van de redactie

EDE Een zwaarbewapend arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies (DSI) van de politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een inval gedaan in een appartement aan de Opaalstraat in Ede.

De inval vond plaats rond 03.30 uur. Een tiental agenten met zware kogelwerende vesten was toen al ruim een uur aanwezig in de Opaalstraat, evenals een hondengeleider. Bij de inval werd uiteindelijk een man aangehouden. De man werd geblinddoekt en geboeid door het arrestatieteam naar het politiebureau vervoerd. Nadat de woning veilig was verklaard, doorzochten agenten de woning. Ook de Forensische Opsporing kwam ter plaatse.

VERWARD

In het pand werden meerdere vuurwapens en harddrugs gevonden. Volgens de politiewoordvoerder vertoonde de man eerder die nacht mogelijk verward gedrag en heeft hij mogelijk iemand in de woning bedreigd met een vuurwapen. Diegene heeft dan ook de politie gebeld. 

De politie ter plaatse kon vannacht nog niet vertellen met welke reden de inval plaatsgevonden heeft. Bekijk hieronder de video: 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie