Afbeelding
Ted Walker

Scooterrijder ziet auto over het hoofd

16 september 2019 om 09:58 Ongeval

EDE Op de Stationsweg in Ede vond maandagochtend een aanrijding plaats tussen een scooter en een auto. Voor de scooterrijder kwam met spoed een ambulance ter plaatse. Na onderzoek bleken zijn verwondingen mee te vallen, hij hoefde niet naar een ziekenhuis. In de auto raakte niemand gewond. De scooter liep flinke schade op, de auto lijkt er beter vanaf te komen. Het betreft een scooter met een blauw plaatje waarop de bestuurder niet verplicht is een helm te dragen tijdens het rijden.

Volgens omstanders reden beide voertuigen in de richting van het station. De auto zou ter hoogte van de Larixlaan vaart hebben geminderd om rechtsaf die straat in te kunnen rijden. De scooterrijder zou dit te laat hebben opgemerkt. Hij remde nog, maar kon niet op tijd tot stilstand komen. Al glijdend zou hij tegen de achterzijde van de auto zijn gebotst.

De politie kwam ter plaatse en hielp de partijen uiteindelijk op gang met het onderling uitwisselen van gegevens zodat zij samen de toedracht van de aanrijding voor de verzekeringen konden vastleggen.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie