Afbeelding
Media Vallei

Fietsster gewond bij aanrijding in Ede

23 april 2020 om 14:49 Ongeval

EDE Op de Hofbeeklaan in Ede heeft donderdagmiddag een aanrijding tussen een fiets en een auto plaatsgevonden. De fietser, een oudere dame, raakte hierbij onder meer gewond aan haar hoofd. Zij werd voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. In de auto raakte niemand gewond.

De vrouw op de fiets kwam vanaf het fietspad langs de Slotlaan, vanuit de richting van winkelcentrum De Bellestein, de rotonde op die de Slotlaan en de Hofbeeklaan met elkaar verbindt. De auto kwam uit de richting van de Heyendaal. Op het moment dat de bestuurster van de auto de rotonde op wilde rijden ging het mis. Mogelijk zag de automobiliste de fietsster over het hoofd doordat die zich tijdens het oprijden van de rotonde in de dode hoek van de auto bevond.

Zowel de auto als de fiets raakte beschadigd. De fiets werd door de politie naar het huisadres van het slachtoffer gebracht. De auto moest worden afgesleept. De ster die als gevolg van de aanrijding in de voorruit zat, leverde te veel gevaar op om met het voertuig verder te kunnen rijden.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie