Afbeelding
Jeroen van der Veer

Harskamper rijdt onder invloed van alcohol en drugs weiland in

18 september 2020 om 08:30 Ongeval

OTTERLO Een 37-jarige inwoner van Harskamp is afgelopen zondag met zijn auto van de weg geraakt in Otterlo. Het voertuig sloeg over de kop, belandde weer op vier wielen en reed nog een stukje verder het weiland in. Dat meldt wijkagent Andries Boerendans in een Instagrambericht. De man bleek onder invloed van alcohol en drugs te zijn en werd aangehouden. 

Boerendans deelt in zijn bericht nog meer impressies van een aantal werkzaamheden die hij de afgelopen twee weken uitvoerde. ,,Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden", schrijft hij. 

Zo trof de politie een hoeveelheid henneptoppen aan in een woning in Ede. De bewoners waren naar de Tour de France aan het kijken toen de agenten hen onaangenaam verrasten met een bezoek. De henneptoppen zijn in beslag genomen en er zijn drie verdachten aangehouden. 

De wijkagent deelde daarnaast nogmaals de foto's van een hennepkwekerij die donderdag werd aangetroffen in Deelen en de foto waarop hij zich ontfermde over een klein meisje na een ongeval. Dit beeld kwam twee weken geleden landelijk in het nieuws. 


View this post on Instagram

- Afgelopen twee weken in beeld - Aan de hand van een aantal foto’s geef ik een kleine impressie van een beperkt aantal van de werkzaamheden in de afgelopen twee weken uit de dorpen. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden?? Afbeelding 1: Op zondag 13 september raakte een 37 jarige inwoner uit Harskamp in Otterlo met zijn voertuig van de weg, sloeg over de kop, belandde weer op vier wielen en reed nog een stukje verder een weiland in. Veel verder kwam hij niet. De man bleek onder invloed van alcohol e´n drugs te zijn. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Afbeelding 2: De bewoners van deze woning in #Ede werden (onaangenaam) verrast door een bezoek van de politie toen zij, tussen het afval van hennep, aan het genieten waren van een bergetappe in de Tour de France. Resultaat van deze instap was een hoeveelheid henneptoppen die in beslag werden genomen. Er werden drie verdachten aangehouden. Afbeelding 3: Deze foto werd gepost naar aanleiding van een verkeersongeval in #Ede. Het verhaal werd landelijk nieuws.. Zelfs de media in Belgie¨ pikte het op. Afbeelding 4: In Deelen werd een hennepkwekerij met ongeveer 1200 planten ontmanteld. Hierbij werden er drie verdachten aangehouden. Afbeeldingen 5 en 6: Collega Remco van @politieede gaf een presentatie aan de jeugd van basisschool de Roedel in #Harskamp. Hij leidde ze op als ware (hulp)klaar-overs! #Harskamp #Otterlo #Wekerom #Deelen #politie #voorlichting #drugs #alcohol #nieuws #fijnedag

A post shared by  Wijkagent Andries (@wijkagent_ede_buitengebied) on

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie