Afbeelding
AberMedia

Auto over de kop bij crash op A30

11 november 2020 om 06:37 Ongeval

LUNTEREN Een automobiliste uit Baarn (50) is dinsdagavond met haar voertuig gecrasht in de bosschages langs de A30. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het viaduct met de Nederwoudseweg in Lunteren.

Volgens getuigen die achter de auto van het slachtoffer reden zou de bestuurster vanaf de A28 en de A1 al slingerend tussen auto’s door de A30 zijn opgereden. Ter hoogte van het viaduct met de Nederwoudseweg verloor de vrouw de controle over haar voertuig en ging het mis. Hierbij zou de auto meerdere malen over de kop zijn geslagen.

Militairen die het ongeval zagen gebeuren hebben eerste hulp verleend tot de hulpdiensten er waren. De brandweer moest met hydraulisch gereedschap de vrouw uit haar auto bevrijden. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. ,,Onduidelijk is nog of ze drugs heeft gebruikt. Er is wel een bloedproef bij haar afgenomen om dit vast te kunnen stellen”, aldus de politie woensdagochtend.

De politie en medewerkers van Rijkswaterstaat sloten de rechter rijbaan af voor het verkeer. De auto is total loss en is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Bron video: AberMedia

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie