Afbeelding
Ted Walker

Auto belandt op zijn kop na ongeval met spookrijder op A30; politie zoekt getuigen

30 mei 2021 om 20:11 Ongeval

EDE Op de snelweg  A30 vond zondagavond een botsing tussen twee personenauto’s plaats waarvan één van beide auto’s aan het spookrijden was. De auto van de spookrijder belandde na het ongeval op zijn dak. De bestuurder, een 51-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, raakte gewond en werd naar een ziekenhuis vervoerd. In de andere auto zaten een vader, moeder en twee kinderen. Zij liepen geen letsel op. De spookrijder zal na zijn herstel door de politie als verdachte worden gehoord. 

De snelweg werd vlak voor de afslag Ede-Noord volledig afgesloten. Er werden verschillende hulpdiensten opgeroepen, zoals meerdere ambulances en brandweerwagens, een traumahelikopter en ook de officier van dienst van de Geneeskundige Hulporganisatie in de Regio en van de brandweer.

Getuigen gezocht De Edese politie bevestigde zondagavond rond 22.00 uur dat er sprake is geweest van een spookrijder en vraagt getuigen zich te melden. ‘Vanavond heeft op de A30 een aanrijding plaatsgevonden waarbij een spookrijder bij betrokken was. Een aantal melder hebben wij al gesproken. Mogelijk heeft u de auto eerder al zien rijden, maar de politie niet gebeld. Graag komen we in contact met u. Belt u dan met 0900-8844’, zo schrijft de politie.


Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie