Afbeelding
@tedxmedia

Twee ongevallen achter elkaar op de Klinkenbergerweg in Ede

6 december 2021 om 18:37 Ongeval

EDE Op de Klinkenbergerweg in Ede vonden maandagmiddag twee ongevallen plaats. In beide gevallen viel het letsel mee en hoefde de slachtoffers niet naar het ziekenhuis.

Het eerste ongeval betrof een meisje dat met haar scooter onderuit ging. Zij raakte gewond en werd in eerste instantie behandeld in een ambulance en later overgebracht naar de huisarts die om de hoek zat. Haar flink beschadigde scooter werd door een politieagent veilig gesteld bij een huis aan de Klinkenbergerweg.

FIETSSTER AANGEREDEN Terwijl de aanrijding nog maar net in het boekje staat en de scooter is veilig gesteld, wordt de aandacht getrokken door een mevrouw naast een stapvoets rijdende auto. In eerste instantie is van een afstandje niet duidelijk wat er aan de hand is, maar al snel blijkt er voor de auto een fiets op de grond te liggen. De twee zijn kennelijk met elkaar in botsing gekomen en de dame lijkt van schrik vergeten te zijn de auto uit, of op de handrem te zetten. Zij zit snel weer in de auto om het gevaarte stil te zetten.

De medewerkers van de ambulancedienst waren nog ter plaatse. Zij beveiligden het slachtoffer, een meisje, met hun wagen en schatte de situatie in. Het meisje blijkt op dat moment geen medische zorg nodig te hebben. Uiteindelijk blijkt dat de vrouw met de auto vanaf de Klinkenbergerweg rechtsaf de Ericalaan in wilde rijden, terwijl het meisje op de fiets rechtdoor richting het station wilde fietsen. Waardoor de vrouw het meisje over het hoofd zag is niet bekend. Het meisje werd door de dame naar huis gebracht, de fiets wordt later opgehaald.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie