Afbeelding
@tedxmedia - Kees van Kooten

Grote schade en gewonde bij aanrijding op de Wekeromseweg in Ede

2 juli 2022 om 07:13 Ongeval

EDE Op de Wekeromseweg in Ede vond in de nacht van vrijdag op zaterdag een ernstige, eenzijdige aanrijding plaats. De bestuurder van een Mercedes ramde rond 2.45 uur een boom. De klap was dusdanig dat buurtbewoners er wakker van werden en de hulpdiensten alarmeerden. De bestuurder raakte bekneld en moest door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd worden. Het slachtoffer werd overgebracht naar een ziekenhuis.

De brandweer had zeker drie kwartier nodig om het slachtoffer voorzichtig te bevrijden. Het slachtoffer zou vanaf de Apeldoornseweg zijn gekomen. Op de Wekeromseweg kwam hij op de verkeerde weghelft terecht waar hij uiteindelijk tegen de boom tot stilstand kwam. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Onderdeel daarvan zal zijn of de man onder invloed verkeerde toen hij tegen de boom aan reed.

Een berger kwam ter plaatse om het wrak op te halen. Voor het ongeval werd naast een ambulance en de politie ook een traumahelikopter naar het incident gedirigeerd, maar die werd later afbesteld. 

Bron: @tedxmedia - Kees van Kooten

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie