Afbeelding
WH Fotografie
Video

Flinke aanrijding Picnic bezorgauto met scooter op Pakhuisweg

30 januari 2023 om 07:15 Ongeval

EDE Op de Pakhuisweg is zondagavond rond 21.45 uur een ongeval gebeurd. Een bezorger in een Picnic-auto kwam hard in botsing met een bezorger op de scooter.

De scooterrijder van 16 jaar is behandeld door de ambulance verpleegkundigen en is naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel. Uit een eerste onderzoek lijkt het erop dat de bezorger van de Picnic-auto op het fietspad reed en de weg op wilde draaien en de tegemoetkomende scooterrijder over het hoofd zag. Doordat de Pakhuisweg afgesloten is, rijden dagelijks veel automobilisten volgens buurtbewoners over het afgesloten fietspad.

Tijdens de afhandeling van het ongeval kwam een vrouw met de auto aangereden over het fietspad. Door agenten is ze gelijk op de bon geslingerd. De bekeuring is 150 euro.

Buurtbewoners ergeren zich mateloos aan de situatie. In de middag is het dagelijks raak dat automobilisten achter elkaar aan rijden. Ook worden borden aan de kant geschoven, aldus een bewoner.  De verkeersongevallen analysedienst van de politie komt onderzoek doen naar de exacte toedracht. Aan de schade te zien heeft de scooterrijder ook schade achtergelaten aan de zijruit van de boodschappen bezorgauto.


Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie