Afbeelding
WH Fotografie

Ernstig ongeluk in Harskamp: scooter met twee meisjes geschept

30 mei 2023 om 19:56 Ongeval

HARSKAMP Bij een ernstig ongeval op de Harderwijkerweg in Harskamp zijn dinsdagavond rond 19.15 uur twee meisjes van 15 en 16 jaar ernstig gewond geraakt. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht, één van hen onder begeleiding van een trauma-arts. 

De twee meisjes uit Barneveld reden op een scooter vanaf het fietspad de weg op. Doordat er een geparkeerde bestelbus langs de weg stond, hebben ze de auto met daarin een vrouwelijke bestuurder over het hoofd gezien. De automobiliste, een 19-jarige vrouw uit Ede, raakte niet gewond en is volgens standaard procedure aangehouden voor verhoor.

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse: meerdere ambulances, politie-auto’s en een traumahelikopter rukten met spoed uit. De N310 was door het ongeval volledig afgesloten voor het verkeer.

De meisjes zijn zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Beide bestuurders zijn gecontroleerd op eventueel middelengebruik, maar hier bleek geen sprake van. Het verdere onderzoek loopt bij het team Forensisch Opsporing Verkeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie