Afbeelding
AberMedia

Moeder en zoontje uit Harskamp gewond bij ongeval in Barneveld

21 oktober 2023 om 16:36 Ongeval

HARSKAMP/BARNEVELD Bij een ongeval met drie auto’s op de Scherpenzeelseweg in Barneveld zijn vrijdag aan het einde van de middag drie inzittenden gewond geraakt, onder wie een 27-jarige moeder uit Harskamp en haar 2-jarige zoontje.

Het ging rond 17.50 uur mis toen, zo vermoedt de politie, één van de voertuigen in een slip belandde en een tweede auto zich in de zijkant boorde. Beide voertuigen kwamen in een naast de weg gelegen sloot tot stilstand. 

De brandweer heeft een 21-jarige bestuurder uit Woudenberg uit één van de auto’s gehaald. Hij is naar ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede gebracht, evenals een 27-jarige zwangere vrouw uit Harskamp die een andere auto bestuurde. 

TRAUMA-ARTS Een zoontje van de vrouw, een 2-jarige jongen, is onder begeleiding van een trauma-arts in een ambulance naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht gebracht. De arts kwam naar de plek van het ongeval met een traumahelikopter.

Een derde auto liep schade aan de voorkant op, maar de bestuurder, een 29-jarige man uit Maarssen, kon zijn wagen op een oprit van een woning neerzetten. Ook de passagiers van deze auto, een 24-jarige en een 44-jarige vrouw uit Leusden en een 26-jarige Scherpenzeler, raakten niet of lichtgewond.

TOEDRACHT Specialisten van de forensische opsporing verkeer van de politie doen onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval op de Scherpenzeelseweg, nabij de kruising met de Postweg. Mogelijk was het wegdek glad door de vele regen.

De politie geeft geen informatie over de toedracht, aldus een woordvoerder. ,,Alle bevindingen van het onderzoek worden voorgelegd aan het Openbaar Ministerie. Zij besluiten vervolgens wat te doen.’’ 


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie