Afbeelding
Politie

Vermiste moeder en 1-jarige zoon uit Ede weer terecht

14 december 2019 om 08:46 Overig

EDE De 26-jarige vrouw en haar 1-jarige zoontje die sinds vrijdagochtend vermist waren, zijn in goede gezondheid aangetroffen. De politie meldt dat moeder en kind zaterdagnacht rond 03.00 uur door agenten gevonden werden in een hotel in Düsseldorf. De vrouw is aangehouden voor onttrekking aan het gezag. Haar precieze rol wordt nog onderzocht.

Moeder en haar zoon vertrokken vrijdag omstreeks 10.00 uur uit Ede. Een uur later startte daar een Burgernetactie, maar die leverde niks op. De twee zouden daarna voor het laatst gezien zijn in Utrecht. Omdat er zorgen waren over het welzijn van moeder en kind, werd op vrijdagavond ook een Amber Alert verstuurd. Naar aanleiding van dit bericht kreeg de politie tientallen tips binnen. Een van deze tips leidde naar de verblijfplaats van de twee.

AANDACHT ,,De jongen en zijn moeder krijgen op dit moment de hulp en aandacht die nodig is", aldus de politie. ,,We gaan ons nu richten op het verdere onderzoek. We snappen dat er nog veel vragen zijn, maar in verband met de privacy kunnen we verder geen mededelingen doen." 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie