Afbeelding
Politie Ede

Agenten bekogeld met ei vanuit flat in Ede

18 april 2020 om 12:10 Overig

EDE Edese politieagenten zijn afgelopen woensdagavond bekogeld met eieren, terwijl ze een bekeuring aan het uitschrijven waren. Het incident vond plaats op de Arnold Koningstraat. Dat schrijft de politie vrijdagavond op 0=68.ARAU9n2JRynRFPSOgQwKL4dF_xiiHjKR249O8bMm049IHYacKuFNKNnKH11PKcvlqzTKenDC9FO2gdQYRuII-3T8clCW7v750RNa7sjh57BAmbPqpuNq2BnukGDegwkp9pvFzSSvninfa3N8PP3d5Nw6BAjwITy-k64kmpfB7ad_9QkTr6G3D2QL0Pkhw-ixh1GW8DdFPTaLd73x4BV871bU1gMmjpv8zDrD0rNZWMchS0_5FiUEUefPdrqcgfWAoQMiSPirAK37D7FMjRDLOMMO9XCfCLy2ZQLT2LklLXaHfc-kZK8jfEcQG-DbIpH_D56PeaIhk0CmZsXq2HKExjhQgQ">Facebook

,,Toen wij bezig waren met het uitschrijven van deze bekeuring werden wij vanuit de naastgelegen flat toegeschreeuwd. Deze persoon schreeuwde naar ons, dat wij geen bekeuring mochten uitschrijven. Wij zagen dat deze persoon vervolgens richting het trappenhuis van de flat liep. Wij zijn vervolgens verder gegaan met het uitschrijven van de bekeuring. Vervolgens hoorden wij iets met een doffe klap naast ons terecht komen. Toen wij goed keken, zagen wij dat wij bekogeld waren met een ei."

En verder: ,,Wij keken vervolgens richting de flat en zagen dat er meerdere personen op de galerij stonden te kijken. Ondertussen was de persoon, die eerder vanuit de flat naar ons aan het schreeuwen was ook beneden. Wij zagen en hoorden dat de persoon direct verbaal aanwezig was. De persoon bemoeide zich met de staandehouding en vond dat wij geen bekeuring mocht uitschrijven. Wij namen op dat moment zelfs de moeite om de persoon uit te leggen waarom de bekeuring uitgeschreven werd.

Echter was dit aan dovemans oren bestemd, want de persoon vond het nodig om ons hierop te beledigen. Hier zijn wij natuurlijk niet van gediend en hielden deze persoon direct aan. De persoon die de verkeersovertreding pleegde heeft uiteindelijk ook een bekeuring gekregen en kon zijn weg vervolgen."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie