Gezamenlijke opsporingsdiensten houden controle in Ede

30 jun, 12:28 Overig @tedxmedia
Afbeelding

EDE De Edese politie heeft woensdagavond in samenwerking met een aantal ketenpartners een verkeerscontrole gehouden in Ede. Die controle werd georganiseerd door aspirant Annelies, in het kader van haar opleiding tot politieagente. Bij de controle waren naast de politie ook medewerkers van de douane aanwezig, de belastingdienst en de gemeente Ede. De controle werd tussen 15.00 uur tot 21.00 uur op twee locaties in Ede opgebouwd. In eerste instantie werkte men vanaf de parkeerplaats bij zwembad De Peppel. Na 18.00 uur verplaatste de groep zich naar de Sportparkweg tussen Ede en Bennekom.

Ondanks dat er een flink aantal medewerkers deelnamen aan de controle, pakte deze kleiner uit dan van te voren bedacht. ,,We hebben best wat personeel en opsporingsmiddelen af moeten staan in verband met het protest van de boeren’’, vertelt Annelies voor wie de controle van belang was. ,,Het werd voor mij nog wel even wat spannend aangezien de o..

PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu Herfstbos met verrassingen bij Harskamp
PREMIUM
Afbeelding
Overig Nog dit jaar uitspraak Raad van State over ‘ENKA smeerpijp’
PREMIUM
Afbeelding
Dieren Fotograaf ziet wolf in De Hoge Veluwe: ‘Hij lijkt minder schuw’
PREMIUM
Afbeelding
Mensen Scholier Jonas (16) uit Ede gaat op (zeil)avontuur: ‘Wie wil nou niet op wereldreis?’
PREMIUM
Afbeelding
Voetbal Harskamp laat in ‘dorpenderby’ SDS ’55 struikelen
PREMIUM
Afbeelding
Voetbal Bennekom machteloos tegen Scherpenzeel

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.