Gezamenlijke opsporingsdiensten houden controle in Ede

30 jun, 12:28 Overig @tedxmedia
Afbeelding

EDE De Edese politie heeft woensdagavond in samenwerking met een aantal ketenpartners een verkeerscontrole gehouden in Ede. Die controle werd georganiseerd door aspirant Annelies, in het kader van haar opleiding tot politieagente. Bij de controle waren naast de politie ook medewerkers van de douane aanwezig, de belastingdienst en de gemeente Ede. De controle werd tussen 15.00 uur tot 21.00 uur op twee locaties in Ede opgebouwd. In eerste instantie werkte men vanaf de parkeerplaats bij zwembad De Peppel. Na 18.00 uur verplaatste de groep zich naar de Sportparkweg tussen Ede en Bennekom.

Ondanks dat er een flink aantal medewerkers deelnamen aan de controle, pakte deze kleiner uit dan van te voren bedacht. ,,We hebben best wat personeel en opsporingsmiddelen af moeten staan in verband met het protest van de boeren’’, vertelt Annelies voor wie de controle van belang was. ,,Het werd voor mij nog wel even wat spannend aangezien de organisatie en uitvoering van deze controle bij elk..

PREMIUM
Afbeelding
Misdaad Aanpak ondermijning vraagt om een investering
PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu Brandweer waarschuwt: ‘We moeten meer doen tegen natuurbranden’
PREMIUM
Afbeelding
Winkels ‘Stap voor stap naar een groener en vitaler Spindopplein’
PREMIUM
Afbeelding
Voetbal Henry Snetselaar: ‘Voetbal is altijd mijn passie geweest en gebleven’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek ChristenUnie Ede: boeren komen niet aan inhoud toe
PREMIUM
Afbeelding
Verkeer en vervoer Veel ‘geleerde lessen’ van dit najaar aan te leggen hoogwaardige fietsroute

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.