Opleving diefstallen (elektrische) fietsen in Ede

3 november 2022 om 19:55 Overig Google Streetview
Afbeelding

EDE Er is een opleving van diefstallen van (elektrische) fietsen in Ede. Dat zei wethouder Arnold Versteeg donderdagavond tijdens de raadsvergadering in antwoord op vragen van GroenLinks. Deze partij heeft vernomen dat er de laatste tijd veel diefstallen van (elektrische) fietsen plaatsvinden in Ede, met name bij het station Ede-Wageningen.

Dat gebeurt vooral in de onbemande stalling aan de noordzijde van het station. Camera´s schijnen niet te helpen, aldus GroenLinks. Er zijn ook twijfels of de camerabeelden wel (altijd) worden uitgelezen. De diefstallen vinden niet alleen plaats aan de noordzijde van het station, maar ook aan de zuidzijde. De politie kent kennelijk geen prioritei..

PREMIUM
Afbeelding
Activiteiten Lunteren al helemaal in kerstsfeer
PREMIUM
Afbeelding
Activiteiten Friends on Ice is klaar voor tienduizenden schaatsers in centrum: ‘We merken dat Ede hierop zit te wachten’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek Verduurzaming woningen komt in de knel
PREMIUM
Afbeelding
Rechtbank Werkstraf voor bestuurder gestolen auto die crashte bij Otterlo
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk Oranjebal terug in Ede: ‘Gezinnen een onvergetelijke vakantie bezorgen’
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk Gemeente heeft contact met NS over ontbreken rolstoelbrug op perron 5

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.